Despre noi

Firma noastră

Înființată în anul 2000, compania INTERNATIONAL PAPER este situată în București și face parte din grupul de firme BARLETA. Toate produsele noastre sunt însoțite de certificate de conformitate aprobate de Ministerul Sănătății. Tot ce aveți nevoie, din hârtie, găsiți la noi. ECHIPA NOASTRĂ INTERNATIONAL PAPER are o echipă cu o vastă experiență în domeniul comercializării ambalajelor din hârtie de cea mai bună calitate. Beneficiem de o mare recunoaștere pe piața din România.

Echipa noastră

INTERNATIONAL PAPER are o echipă cu o vastă experiență în domeniul comercializării ambalajelor din hârtie de cea mai bună calitate. Beneficiem de o mare recunoaștere pe piața din România.

DESPRE AMBALAJE DIN HÂRTIE

  •          Ambalajul din hârtie este un mod potrivit pentru a ambala diverse produse alimentare și nealimentare, dar în același timp, este și o metodă potrivită pentru a îți promova produsul propriu. Punga din hârtie este potrivită pentru ambalarea produselor deoarece le protejază mai eficient decât o pungă de plastic datorită abilității sale de a se plia perfect pe produse și pot rezista uleiurilor și grăsimilor din alimente.

  •          Ambalajele din hârtie au particularități unice ce le face perfecte pentru anumite domenii și tipuri de produse. Alimentele și produsele de patiserie se păstrează proaspete mult mai mult timp într-un amabalaj din hârtie deât într-o pungă de plastic. În același timp, una dintre cele mai importante caracteristici și beneficii ale utilizarii acestor pungi sau ambalaje este faptul că sunt realizate din surse regenerabile și sunt biodegradabile.

  •          În ambalarea produselor, sunt utilizate mai multe tipuri de ambalaje din hârtie. În primul rând sunt pungile din hârtie pentru ambalarea produselor alimentare, iar aici putem enumera: pungi simple cu fundul în V pentru produse farmaceutice, panificație sau fast-food, pungi cu fundul pătrat pentru alimente sau diferite produse comerciale și saci pentru produse precum mălai, făină, griș sau cărbuni, sau altele.

  •          Folosirea hârtiei pentru fabricarea de ambalaje prezintă numeroase avantaje. În primul rând, au o masă proprie mică și se pot modela la forma și la dimensiunile dorite pentru fiecare tip de produs în parte. Mai mult, fie că vorbim de ambalaje, pungi sau saci de hârtie, poți afișa cu ușurință diferite inscripții, în mod direct, fără a mai fi necesară atașarea etichetelor.

  •          Pe lângă utilitatea acestor ambalaje de hârtie în ceea ce privește protecția produsele conținute, pungile și sacii de hârtie pot reprezenta o unealtă puternică de promovare. Ambalajul este cea mai puternică formă de exprimare a unui brand și îl poziționează într-un loc fruntaș printre alte produse similare și poate chiar influența decizia de achiziție a produsului respectiv.

  •          Din fericire, daca ești interesat de achiziționarea unor ambalaje de hârtie, pungi de hârtie sau chiar saci de hârtie pentru amabalarea produselor proprii, atunci nu trebuie să-ți faci griji pentru nimic. Îți oferim servicii de design complete, plecând de la concept până la produsul finit. O pungă de hârtie poate însemna mai mult decât un amabalaj pentru un produs.