Transportul si livrarea produselor

 

În cazul în care produsele exista pe stoc, acestea vor fi livrate in 1 - 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, prin curierat rapid sau se pot ridica de la depozitul nostru, aflat la adresa: Șoseaua de centură, nr. 20 Tunari, ILFOV (incinta PRINCE INTERNATIONAL). Ridicarea coletelor din depozit se face dupa plasarea comenzii online si confirmarea telefonica. Programul de ridicare este intre 9.00 si 16.00. 

Costul transportului

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier. Costul de transport variaza in functie de caracteristicile comenzii (greutate, valoare), iar valoarea exacta va fi comunicata telefonic in momentul confirmarii comenzii.

 

Livrare

Produsele se vor livra utilizind modalitatea de livrare aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Plata o veti realiza utilizind modalitatea de plata aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in cutii sigilate si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul SC INTERNATIONAL PAPER S.R.L.


Termene de livrare

Termenele de livrare sunt astfel:
Comenzile vor fi livrate in maxim 24 - 48 ore de la confirmarea lor, daca produsele se afla in stoc.

In conditii speciale INTERNATIONAL PAPER S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

TAXE SUPLIMENTARE
INTERNATIONAL PAPER S.R.L. nu percepe nici o alta taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.